Попередження

Ворог бандитів до нас надіслав,
Силу свою показати,
Розум в бандитів нечистий забрав,
Тож і пішли убивати.

Нащо вбиваєте мирних людей,
Нищите їхні домівки,
Ви не жалієте навіть дітей,
Люд прокляте вас навіки.

Вбили родину із трьох чоловік,
Тата, дочкУ і бабусю
Та з багатьох наробили калік,
Їх рахувать не беруся.

Бога побійтеся, кари його
Вам і найближчим нащадкам,
Врешті доб’єтеся, мабуть, свого
Згідно кривавим задаткам.

Та й пограбований вами народ
Візьметься й вас убивати,
Знищить неначе городній осот,
Трупом вовків годувати.
13.01.15.


Рецензии