Не просто жить

Непросто отыскать дорогу-путь в тумане.
Непросто так найти жемчужину на дне.
Непросто разглядеть средь горя и обмана,
Того, кто злым не стал, и кто живёт в добре.
Непросто жить цветку среди ветров жестоких.
Непросто и сосне все зимы пережить.
Потомки спросят нас и ласково и строго,
Кто мирно жить не стал, а кто хотел дружить.
Доброта и любовь-
Их легко потерять.
Мрак, кошмары и боль
Нас к себе хотят взять.
Проявись доброта
Среди ужаса тьмы.
Пусть исчезнет война.
Все хотим мира мы!
Як в часи минулі на Київській Русі.
Україну рідну знов ріжуть на шматки.
Не зважаючи, що люди тут живуть.
Пани і крадії землі продають.
Стогне знов душа, страждають всі краї.
Захід, південь, північ - зі сходом рідні ми.
Тягнуть в різні боки тіло нашої землі.
А люди хочуть миру. Господи, спаси!
Україна й Росія - сестри навік.
Мир і дружба між нами - всій Землі оберіг.
Країн різних багато, планета одна.
Люди всі хочуть миру. Нехай щезне війна.


Рецензии