Мы украинцы?

Одні дуже хочуть у Європу.
Другі із Росією дружити.
Може ми, шановні, всі спочатку
Навчимося в Україні жити?
На шматки її не розривати,
В різні свої боки не тягнути.
Наче неслух'яні діти матір,
Кожен хоче лиш до себе гнути.
Україна - це рушник із хлібом.
Україна - це пісень віночок.
Не для бою, а для дружби й миру
Ми ростим своїх синів і дочок.


Рецензии