П сня
Думка одна у моїй голові,
Про те як я за тобою сумую,
Про те як дні до зустрічі рахую.
Кроха моя мила, моя мила Кроха,
Я почекаю, почекаю ще трохи.
І сказати хочу як тебе я люблю,
Про те як тобою живу,
Як кожен день згадую тебе,
І твої дзвінки підбадьорюють мене.
Кроха моя мила, моя мила Кроха,
Я почекаю, почекаю ще трохи.
Свидетельство о публикации №115011304472