Пташка К
Прийняти все що нам дає життя,
Ти виростиш і полетиш моя пташко,
А я відійду в забуття,
Я чесно сказати хочу,
Нікого ще так не кохав,
З тобою я жити хочу,
Без тебе я б просто пропав.
У серці так солодко, ясно,
Як буває в гарну пору,
Кохати тебе це прекрасно,
Любов дарувати свою.
Нічого не вимагати,
Тримати довіру твою,
Щиро тебе кохати,
Й завжди берегти Кроху свою.
Свидетельство о публикации №115011304428