Горадзюллез на коми-пермяцком языке

   Вэлi гажа, мича тулыс -
   Любитэм да цветитэм.
   Веж томыник горадзюллез
   Менчим эзтuiэ сьэлэм.
     А козьналiс горадзюллез
     Меным дона коми край.
     Пондi гижны ме кывбуррез,
     Пондi сьвны кыдзь сьэдкай.
   И кытчэ бы ег уськэтчы,
   И кытчэ бы ме ег мун...
   Кыскэ гортэ, корэ гортэ -
   Дона мамэ - коми му!


Рецензии