Финансист

Фінансіст

Сядзіць бязногі ля царквы.
Сляпы, нямы усе -ы- ды -ы-.
А люд успрымае так –шкада,
Трэба чырвонцау пару  даць.
А круцізна дык сто і двесце,
Калецы зычаць бы паднесці.
А ен- убогасць  той бяды,
Пад дурня косіць -ы-ды-ы-.
Сам жа у патолю той бядзе,
Рублі за пазуху кладзе.
І ужо пад вечар, бы і трэба,
У сляпога вырас  бэбах.
Тут падруліу у акулярах,
Сябрук-з кім чаліуся на нарах.
-Ну хопіць дурня калаціць,
-Пойла кісне пайдзем піць,
-Усе на мазі- кафэ таксі,
-У праблеме толькі фінансіст.
Сляпы у здзіуленні- а дзяучаты….?
Сябрук- Аудоля, Гэлька і Агата.
Ты  секануў бабла багата?
Сляпы-ці есць праблема з хатай….?
-З баблом то проста гумар,
-І  асабісты нават нумар.
Сляпы –падзелім як траіх?
Сябрук- мне пойла, табе усіх.
І гікнуу тут нямы- о богі!
Бег не шукаючы дарогі.


Рецензии
Дужа добра, сябра!.. Дзякуй!..

Игорь Лебедевъ   16.12.2017 16:27     Заявить о нарушении
и вам усяго наилепшага!

Владимир Гайдук   22.12.2017 11:00   Заявить о нарушении