На базары

              НА БАЗАРЫ

Вез нядзелькай на базар,
Дзедка воуну ды казла.
Ды базар быу не дармовы,
Збыу казла ен за карову.
Кашалек таушчэзны поуны,
Запіхнуу глыбей у воуну.
Воуну ж тую-о зараза!
Дзед прадау з дзяружкай разам.
За капшук ен і у краму,
Грошай тых ,на сотню грамау.
…..ішоу дадому пехам дзед,
 Не хапіла на білет.


Рецензии