Жаних
Закахауся пеунік у карову Муху.
Усе пяе ,гукае колькі мае духу.
-Ку-ка-рэ-ку ,Муха ,я цябе кахаю,
-Стаць маею жонкай ,сення табе раю!
Ледзьве адшукала у бульбе кавалера,
Недыпламатычна вельмі,адказала смела:
-Мусіць шлюб такі,мне проста не патрэбны,
Ды хвастом нямытым ,пеуніка па грэбні.
Свидетельство о публикации №115011302663