Даездзиуся
У маім баку нуль завеуся,
А заліу яго сусед.
Вечарком там лічбау досыць,
Раніцой прастыу іх след.
Раніцою я нервовы-
-штось з машынаю не так.
Ад суседа чую словы:
-Што ,даездзіуся дзівак?
Я ж у бак ,сабе на шкоду,
Вечарком ваду стау ліць.
Раніцою без прыгодау,
Еду ,а сусед стаіць.
Я скрозь смех гукаю так:
-Што даездзіуся дзівак?
Свидетельство о публикации №115011302619