Дрэсироушчык

Дрэсіроўшчык

Ен навучыу свайго быка,
Скакаць па сцэне гапака.
Чырвоны фрак сабе, штаны,
Ды не падумау аб адным.
Што бык чырвонага не любіць,
І то было галоунай згубай.
Зайграу аркестар гапака,
На сцэну вывелі быка.
І выйшау ён ,бы тут сказаць:
-Бык гапака будзе скакаць!
Сказаць ні слова не паспеу,
Той  бык разьюшана ляцеу.
И  тут жа падмяніу быка,
Сам заскакаушы гапака.




 


Рецензии