Теплий веч р...

Теплий вечір ,я чекаю,
дивлячись у темноту.
Стукаю в ворота раю,
пробігши милі у поту.

Ти десь ідеш - звучання кроків,
думки літають у навчанні.
Господи ,та скільки ж років,
я ледь не втратив у коханні?!

Я поставив найдорожче.
Без страху втратити . Чому?
Бо звик долати всі ті площі,
сховавши квітку у диму

І пахощі вбирати часом
в складнощах й в момент потреби
Зачарувавшись ними зразу,
боюсь дощу ,йду в світле небо

Росток залишився під градом.
Я втік до сонця ,ніжусь я.
Спалило жовте без відкладень.
А де ж та квіточка моя?

Дивлюсь в кишені і не бачу,
в кімнаті пошук нульовий.
Невже залишив на удачу?
Нема чим втішитись — пустий.

Повернувся в шторму місце,
там тепер Гавайський клімат.
Мій росток троянда дійсна
і втричі кращий аромат.


Рецензии