Хто правий?
А на високому бугрі
кружляє вітер листя сонне
о цій серпАнковій порі.
І на самІм його узвишші,
бо звідти ближче аж до зір,
хтось посадив росточок вишні –
землі донбаської дозір.
Отут упав безвусий бранець
від кулі з неба, з літака.
Іще сміявся він уранці,
а потім… доля ось така.
Тепер гуляють степом трави,
і на бугрі цвіте чебрець…
Хто був тут прАвий, хто – непрАвий,
про це лиш знає вітерець.
Свидетельство о публикации №115011208099
Успехов!
Юрий Ош 23.01.2015 16:58 Заявить о нарушении
Прошёл год,а дошли от "ВОРА" до "УБИЙЦЫ".
С уважением,но без понимания...
Аскар.
Аск-Ар 11.02.2015 00:40 Заявить о нарушении
Юрий Ош 19.02.2015 22:08 Заявить о нарушении