Крох

Мила моя, кохана,
Як би не було без тебе
Я почекаю...
Мила моя, кохана,
Як би не було сумно
Я кохаю...
Мила моя, кохана,
Як би не було важко
Я почекаю...

Дні плетуться надімною
Я за тобою,
Бачив учора сонце
Воно  зі мною
Говорить про місяць,
А він далеко...
Мила моя, кохана,
Моя лелеко.


Рецензии