Почуття

Це почуття, яке не приховати,
Яке дає нам щастя та журбу,
Із ним тебе рождає мати,
Із ним тебе покладуть у труну.

Кохання, що воно таке?
Сильніше від усього світу,
І кожен скаже,що, - воно моє,
Серця торкає швидше від любого вітру.

Якщо вже ти такий великий, сильний,
Але кохаєш сильно від душі,
Стаєш не то слабкий, не то м'який,
І стануть воєдино наші душі.

Кохайте люди щиро, сильно,
Один одного любіть,
Бо без кохання больно,
Бо без кохання неможливо жить.


Рецензии