Конторке В. Т

Сьогодні я думав про тебе,
Сьогодні я згадую все,
Згадую як біг я до тебе,
А ти не хотіла мене.

Ой ні не подумай що злюся,
Просто я згадую все що було,
Тихенько про себе молюся,
Й трішки сумую за тим що було.


Рецензии