Радiй, радiй, що ще живеш

Радій, радій, що ще живеш
Радій чудовій осені
Радій, радій, що ще жива
І бродиш зранку росами
Радій, радій зоря зійшла
А місяць кинув срібла
Але чомусь болить душа
Твої надії без крила
Летять вони сумні в імлі
З зранку і до вечора
І стукають в твоє вікно
Тихенько і невесело
Пройшло життя, немов ріка
Бурхливу повінь пронесла
А ти одна, завжди одна
В житті блукала як сліпа
Радій, радій, весна співає
Піснями стоголосими
Радій, радій, що ще жива
І бродиш зранку росами


Рецензии