Добуток свободи
Запалила свій факел „СВОБОДА”...
Де отримать мені привілеї
Глузуном шебутного народа?
Недарма на Ейфелеву Вежу
На саму верхотуру взібрався
Як когут, що прокинувся першим
Кукурікнув... та й годі – усрався
Кукурікнув, та й викликав Сонце
Над Землей усією піднятись
Заглянути поету в віконце
Спромочь у віршах розібратись
На мосту Мірабо оглянувся
Вздовж усій Лебединой Алеї
Відтоді Париж відгукнувся –
Поетові всі привілеї:
Відтоді Ейфелева Вежа
З мостом Мірабо поєднались
Haut Cuisine глямурная їжа
Від Парижу поету досталась
P.S. Написано 8.08.12г. в день принятия «Мовного Закону» для книги в столе «ПАРИЖ СТОИТ ОБЕДА»
Свидетельство о публикации №115011203378