дай мен руку, затамуй подих

дай мені руку, затамуй подих.
на нас чекають морські глибини.
я вірю тобі; я стримую подив,
коли нам в очі заглядають рибини.
підвищуй густину води навколо -
так легше пливти, складніше дихати.
я вірю тобі; стискається коло,
але зовсім не страшно затихнути.
викривляй простір штрихами плавними,
світло піде своєю дорогою.
я вірю тобі; ми шляхами давніми
вернем, щоб твердо ходити підлогою.


Рецензии