Хай щедрiвка вiд усюди

Хай щедрівка від усюди,
Лине в простір голубий.
Хай щасливі будуть люди...
Вип*єм, друзі, по одній!

Щоби в домі тепло було
І привітно у сім*ї,
Щоби горе вас забуло,
Щоб були ви хазяї!

Щоб в городі все родило,
Свинка хрюкала в хліві,
Щоб життя було вам миле,
Щоб спокій був на землі!

Щоб здоров*я не вгасало,
Щоб на полі люпин цвів,
Щоб картопля була й сало,
Щоби Бозя вас любив!

Щоби мир настав в країні,
Щоб лунав  дитячий сміх...
Вам добробуту від нині,
З Новим роком вас усіх!


Рецензии