Надiя
Зобижає що силоньки, як сирітку бідну...
Горю словом не поможеш , треба щось робити,
Від ворога рідну землю разом боронити.
Розпочата вже війна, тяжко зупинитись,
Бога будемо просити ,щоденно молитись.
Захисти благаю , Боже, від лиха чумного.
Ніхто в світі не бажає жахіття такого!
Богородиця Марія ,матуся Ісуса,
До тебе взиваю й тобі помолюся.
Нехай по всій Україні поселиться спокій,
Мир ,добробут процвітає на довгії роки.
Гріху злому Україно, не корись нізащо.
На добро надію маєш ,зло тобі те нащо?
Я у тебе вірю - якщо з Богом будеш,
У вірі укріпнеш, воленьку здобудеш.
11 січня 2015р. Автор : Місяк Алла
Малюнок автора
Свидетельство о публикации №115011108940
Кудрявцев Александр 05.04.2019 23:30 Заявить о нарушении