Банош

Пахне  Банош,  Карпатами,  плаєм,
Сміхом, піснею  від вівчарів,
Пахне чимось таким
Надзвичайним,
 Десь  у серці глибоко,  живим,
Пахне  чимось народним 
І чистим,
Пахне світлим родини  теплом,
Пахне  тим що ніколи
Не  знищить,
Пахне  щирим
Сердечним  теплом!
Пахне  лісом,
Коханням  гуцульським,
І чеканням  в родину малят,
Пахне вірою   просто в майбутнє,
Що нікому  повік не забрать!
11.01.2015


Рецензии