Щастя

Не удачників ще є
Їм й зозуля не кує
І сумне в них навіть свято.
І таких ще скрізь багато.

Дощик плаче, не іде
І троянда не цвіте
Соловейко не співає,
А душа чогось чекає.

Може щастя відчуття,
Задоволень для життя
Від кохання і любові
Й теплоти у дружнім слові.

Від досягнення мети,
До якої важко йти
Та від затишку родини,
Що залежить й від дружини.

Та від власних діточок,
Що ще ходять в дитсадок
Та які уже працюють,
А не швендяють й нудьгують.

Від заможності сім’ї
Чи від бідності її,
Тільки б гідність не втрачала,
Чесно завше працювала.

Тож радіймо щастю жить,
Вдруге нам це не зробить,
Тут удача нас чекає,
Щастя в піжмурки ще грає.
11.01.15.









               


Рецензии