С

Ніколи не зможу забути тей час,
Як обвінчена квітами счастя 
Я думала тільки про нас. 
Не забуду ніколи ті хвилі бурхливі,
Що несли так стрімко мене.
На небо взлітала. До самого краю,
Але крила були вже в вогні.
Взлетіла так стрімко, так високо в небо,
Попереднє забула життя,
Але потім грім вдарив...
Грім вдарив так сильно,  
Повернувши мене в забуття. 
 


Рецензии