А мы пазяваем, Вась!

Навищо нам льды

И натэ вам! И натэ вам ж:
Способен Василь щ
Заграты вальса хоць
Якэй дэ вж Кози?

И, га, роспраГАЙтэ на:
Попробуй зализь
Шэ ву хамута тулка.
Офицэрскы шлийк!

Оп шо ш мы ошпаран так.
Да, га, яньськый лид!
Дошло ж ф7 пынькам, шо над
Пысочок в вуглишк.

А ведь фсюды шкапчыка:
Быры сильк да сыпь.
Да нащо. И так братва
Получыць сфий скыбк.

Ныхто ж щэ ны вдав зараз.
А ни ву суды.
И вжэ жыкаха пляваць
На вказы й Канин.

Ув опщым-та, правильна:
Бо ж Вильна  вжэ ныц.
И значэ, шо нам пура б
В рабы до й 3скы.

От нет ш языка в товкач?
А нашо нам вин.
Шо, разве во азбука
Плаха ва в лицьвин?

Вошак завшый мажыця
Од блохый та ныц
Ны шкодыть и сажалка,
Дэ новшы вьюны ль.

Прыйихав вон Ваничка
Да с клячо в Рылкы?
Масква ажны ж плакала
По свын долярышк.

Усюды но сквапныя
Да бесций пылкы:
Подайте мня даром но б
Пудруб на дуплыщ.

И хай гынэ главные:
Пуды божых сыл –
Мы в чобот запхалы вас?
Ха-ха! Свыны в рипц.

...ну, вот жа дви дамы в нас.
Ля их мы й жывы ж


Рецензии