Щедрий вечiр - защедрую...

" Щедрий вечір " - защедрую,
Хай Господь любов дарує!
Хай життя несе вам радість,
Обминають біль і слабість!

Защедрую, заспіваю -
Вам здоров*я набажаю!
Долі доброї, достатку
І везіння до остатку!

Щастя хай біжить рікою,
Нащедрую вам спокою!
Миру, грошей в Новім році
І краси на кожнім кроці!


Рецензии