Телевизор

Чому вчить нас телевізор?
Фільми, мультики, новини,
передачі, проекти і реклами
заполонили серце нині.
Ми дивимось його
і думаєм корисно.
Не так вже й швидко,
але навмисно.
почалося все із телеекрана,
який стоїть у кожній хаті,
неначе ідол є з рогами.
Бо ми того не розумієм,
а ми звикаєм з кожною хвилею.
Ось чому учить телевізор.
Рішайте самі усім миром.


Рецензии