Мiй улюблений чарiвник

Мій улюблений  чарівник,
Пензля, фарб,
І книжкових  літер,
Я  вітаю  тебе в цей  день,
І  бажаю всього – всього,
Миру, просмішок,
В душу світла,
Щоб кохання зустрів своє,
Щоб   Фортуна  була  привітна,
Мрій, твори,
Хай здійсниться все,
Мама й тато  живуть 
Найдовше,
І пишаються   сином  своїм,
Ще міцного  як дуб  здоров’я,
Вірних друзів,
Сміливих мрій,
Своїх виставок  ген  по світу,
І  шматочок  творчості  мій,
Іменник,  тобі  з привітом!
10.01.2015
___________________________________________

Ярославу  Крижанiвському


Рецензии