Червоний д м

Серед „Червоних ліхтарів”
Театр публічний „CASA ROSSO”
В якому жанр собача звалка „Dogging” –
Де отморозки молоді сношають видних сучок
Публічний секс без якого вопроса
Де глядачам не потребує смокінг
І де роззявам не буває скучно

Порноакторів вік короткий
Ерекцію держать повинно не кінчати –
У мужика нема собачой кістки
Як penis довгий – ум короткий
Зосталось на весь світ гирчати
Що ні на що майже не хисткий


Рецензии