Украйнська терминология

Хвалилися піхва з дупою
Хто краще знайома з залупою?
До спору доєднався рот –
Я кращий от смок тай обгорт!

Крапку поставили очі:
Дурепи, до сексу охочі – ця штука
як тряпка висить
Що зранку, що пізньої ночі...


Рецензии