умонестроение...

меняя вехи
и слова
на пуд муки
и четверть
соли
приходит
скука
в города
лишая
их остатков
воли
и солнце
катится
в закат
роняя
тени
умиленья
на горечь
вынужденных
трат
при смене
умонестроенья…


Рецензии