Коронована макака
Напилися самогону, наїлися каші,
Заспівали піснь тужливу од Сяну до Дону,
На макаку жартівливу наділи корону.
І намірились на площі владу покарати,
Вже розсипався Кадетський, годі підпирати!
Годі плакать на подвірйї де летять цеглини.
Срала, мазала макака - не хватило глини...
Обізяні все одно - та до цього звикла,
Краще пісні про свободу, ніж зробити вікна!
Свидетельство о публикации №115011010595