Голуб миру

може ти і є той голуб миру,
і тоді як піде теплий дощ,
ти підіймешся у вирій,
і тоді ж припинеться ато
 
може нам не бачитися більше,
ти прийдеш з дощем, що на весні.
ти прийдеш, як сон, той віщий.
у ясному кольоровім сні.
 
може ще і пахнутиме димом.
ми пізнаємо по чім, тепер,
лиха фунт, та то не дивно,
Бо живе, ще досі людожер.
 
і як звір проходить у Європі.
дише димом з запахом війни.
А сміливі люди у окопі.
Лихо, нашу землю огини.
 
 і пройди дорогою не цею,
йди собі навіщо хліб гіркий,
день настав з кривавою зорею,
та то день короткий , не тривкий.
 
Бо тривка на світі, лише, пам`ять.
Пригадайте всі я ми жили!
хай затихне в мить вселюдський гамір,
крила миру голуби звели


Рецензии