Смачний кухар

                «Смачний кухар»

Муз. Н. Мотков                Слова Н. Мотков


                Смачні страви і дівчата у програмі на ТВ,
              Сало, хліб, часник, курчата ставить кухар на столі,
                Пісні чути і музики мов весілля навкруги,
           Це програма «Смачний кухар» смак дарує назавжди      

                Приспів
 «Смачний кухар», «Смачний кухар», «Смачний кухар» на ТВ,
 «Смачний кухар», «Смачний кухар», - смачні страви на столі!

              Під смачні кухарські страви келих вип’ємо вина,
                Україночка завзята, славить кухаря вона,
                Аплодують гості, друзі і підспівують пісні,
        Славний кухар, щедрий кухар - немов казка в дивнім сні!
      
             Справжній кухар в вишиванці і ковпак на голові,
        Всім знайомий гранд Поплавський – зірка звісна на ТВ,
                Зачаровує, готує смачні страви на свій смак,
          Завітайте любі друзі в український страв клондайк!
 
               Тож співайте, гучно грайте у програмі на ТВ,
              Щоб були у кожній хаті смачні страви на столі,
          Сало, хліб, часник, курчата - наше спільне здобуття,
       «Смачний кухар» нам дарує дивний смак на все життя! 

      
               
               


Рецензии