Сп вуча Укра на

 


               С п і в у ч а   К р а ї н а
                Моя Україна      

               
                Муз. М. Мотков
                Вірші. М.Мотков

          
                Ллється пісня простора, чути спів солов’я,
               Вся барвиста, чудова моя рідна Земля
               Вся, від гір Верховини і до русла Дніпра,
               Моя рідна Країна – Україно моя ...!
               
                Приспів:

                Заспівай вся Родина, заспіваймо усі
              Зустрічай хлібом, сіллю, щоб було від душі
              А як цвіте калина, зеленіє знов гай
              Заспівай з нами пісню, заспівай, заспівай ...!


               
                Чути спів солов’їний, знов звучить на розмай,
              Наливай повні чари, та гостей зустрічай
              Хай співає Родина, гай, калина цвіте
              Хай до рідного дому нас стежинка веде 
    

                Ллється пісня єдина, чути дзвін кришталя
              То співає Родина, то співає рідня
              Хай нас пісня єднає, хай єднає  ім’я...
              Ми співуча Країна, ми - співуча Земля !!!


               
               


Рецензии