Кра на - цвинтар
від болю захлиналася земля,
Тим часом свині землю рили,
На нового чекали короля.
І хрокали по всім телеканалам
Про те, як кача по крові плила,
Як не крути - а просто сало впало,
А жертвам свині дали два крила.
Для них герой - то мйясо для гармати,
Клієнт на чоботі кирзові.
А те, що виють батько й мати -
Нічого... Все у нас на крові!
Коли батьки Енея хоронили
Тут народився не один Еней!
Свиню пізнаєш ти по рилу,
Не допускай до влади ти свиней!
Свидетельство о публикации №115010907407