Копито Сатани

Куди ви дивитесь, паскуди?
Чи йде зі сходу пан Христос?
Сміття у душах. І повсюди
Скував серця міцний мороз.
Тут сонце стало над горою
І Дух Полтави зразу зник.
Затіялися гниди грою,
Молясь Мамоні на смітник.
Тут знову воїни повстали,
Їх наречені бачуть сни -
Як брили льодяні розстали
Отут, в Копиті Сатани!
Прийдуть солдати із окопа,
живі, зачекані дітьми,
Не буде пройдена Європа
Брудними злими чобітьми!


Рецензии