А диткы такы щас!

А шо такэ писк?
Га? В хвуйини?

Був я дэся липшый
Типа в Омшыни ж,
Шоб прам аж жынытысь
Да прам на свят сфынни.

А ек хочэ жинка
Типа с пару дынь
Да обробыты,
То що я – за ныц.

Ведь даты гуркив Кизц
А шо тут ля мни.
На Кобзарышку
Да й лямзяй свит зирк.

Вот шо мы зробылы
Ля падкый Ангилинк.
Дав дид визитКУ СЬ
Да й шэ й, ой, с фото-рыльц.

Пару святых днив
Бувае ж  в МыдьВиДь.
Ну, шоб ув сни хоть
На цыцы й губкы вж.

Да, ну, будэ ж жиночка
Дэсь шэ колысь.
Ну, ек пудыймыця
С каплямы шпрыц.

Зысюкы были дзивны:
Хутчий замуж Галинк!
А нашо гучыты,
Шо е шэ Кит…
Шо МышКУ Ш любыф
Шэ з малых рик.

Так воно й гындэ:
Так-так! Гэто звир!
А ны з Гучитиль
Якыйсь гарный Тхир.

…а мама счас выйдэ
Ий от вжэ пайкив:
Шо шыло сфынцы
Вжэ й от кнурив?!

Тому вшива Киска
И й не фпрам па мабилц:
Дидку мий ридный!
Ах, ты щэ пасфани зь!..

...так! дэ тут сфичк?


Рецензии