***

 

…Ви, бачили, як тіні дерев обіймає ніч?
Куди зникає тиша, коли б’ється серце?..
Навіщо вітер напророчив біль, кричав услід,
що свобода – небо, якщо не падає на землю?!.
Як у берлозі, темрява, довкола безнадій,
незвична прірва-самоти з кутка в куток кімнати,
пустого дому без любові,
                а у душі –
немає місця тому хто не літає… 


Рецензии