Кохана дiвчина

Я маю все, чого хотів,
Лиш про єдине досі мрію.
Щоб в рідний материнский дім,
Привів кохану я дівчину.

Її кохатиму всім сердцем,
Вона кохатиме мене.
Таку дівчину, що аж з перцем,
І в ній перчинка не мине.

Щоб народилася дитинка,
І їй ім'я ми вибирали.
Малесенька така кровинка,
Її б безмежно ми кохали.

І щоб дівчина поцілунком,
Щоранку з ліжка підіймала.
За це б віддячив подарунком,
Якого б досі не чекала.

Безмежно мрію я про це,
Але ж єдине заважає,
Кохання є, та не моє,
І що подіяти, не знаю.

Також важливого не знаю,
Чи щастя їй я подарую.
Але кохати обіцяю...

Поки бачу...
Доки чую...


Рецензии