Я забыл, шо такое й мабилка вш
А ны паразиткы й
Зь Янава зь тут.
Занялся я вот лымишко.
Бо шо шэ мни скуш.
Скушна жэ быз жинкы.
З Ангелом но коль вужь.
Я назову ж фсих ридных
Зары во й увГойСцю зь.
В сцюзю зь бо зь топыты й
Нашо ажно й плиту щ.
От я й плиту постолы ф7:
Рыфмы ныц жэ в Змеючк.
Вона зложыть липши ш
Ля норыцый с хамсульк.
Норов ув воровитых,
Гох, как лёгэньКый, ну, ж.
Нужно в нужник сходыты?
Йды внюхфай гомнушк!
Ну, бо жэ дэ тут
Зола з вуглюв.
Попыл? Не, то не тое!
Гний будэ ны ля ж гуркув.
От мы й мый но во сь ложкы зь.
Навытькы й ий на нуч.
Бо ж натто добрэ
Заманиваци мышув.
Злазь з дах! Ны псуй гонтуф!
Прыйихалы. С парыжув.
Спаражувало когосьци й?
Добрынько. Шас це зь утк.
Такая й ны водыця.
А ны у й паршув.
Хоть ты ны йиж вовсе.
Мны но тахту з.
Мы був ХатаБыч.
А хто такый. Ну, хтось с чукч.
Значыця нет в исламав
А ни прарокав МахМуд.
Мы яво мазанёма зь!
Ха! Хамы ж сётут
Возьмуть и за нёмны
Ий вас, ятвягув.
Так шо и в хвост и в грывну
Мажтэ и фсих хахлив.
А мы хто такиЯхв.
Ныц ма пынькив.
Нам хопэ буквый росийск.
Книжок вам шас жыды?
Ну, на. Постийтэ.
Каля Альфа-рид.
...от якый нашь Янив жэ й:
Иваново полешукув!
Всё б но доризвалы
Выродкы з лаборув
Свидетельство о публикации №115010911339