къай буба

 Къай буба къай буба
зазни це зин пай буба
савкьатрал вил ала зин
Вуч гъанват1а килигин

Са т1алабун авай заз
ч1ехи машин т1вар камаз
Гъвеч1и вахазни нини
Гъанани чаз на вири

рехи я вин чуруни
Нер бит1иш  я яруни
Кар гана жед къведайла
Кефер патан къайуни

Алук1а на элжекар
къун тавурай вин гъилер
чанта эциг на чилел
Ша ийин чна кьуьлер

Суьгьуьрчи я къай буба
Вири крар алакьда
чун аялар дуьнядин
Шад мурадрив агакьра
    2015 год


Рецензии