Життя складна штука...
ХТОСЬ З ПАФОСОМ СКАЖЕ ТАКИМ.
А Я ПОСМІХНУСЯ: "НЕ ДУЖЕ,
НЕ МОЖУ ПОГОДИТИСЬ З ТИМ!"
ЖИТТЯ - ЦЕ КРАСИВО, СВІТЛО, ВЕЛИЧНО,
ЖИТТЯ - ЦЕ ВИСОКОГО НЕБА СИНЬ!
МЕНІ НЕ СКЛАДНО ПРОСТО ЗВИЧНО
ІТИ ДО МРІЇ ЧЕРЕЗ ТІНЬ.
Свидетельство о публикации №115010806208