In hope sunrise
the night with you
Beating only our hearts
Confidence
for me unique rescue
You cry and shudder in my arms
Know it yourselves
Use revive as an excuse
Delighted meet
first flare sunrise
Violence
Declaration of love with you
Without fail
vin through embrace
Your Excellence!
Shinety your bead an riches
My dreams
is fighting cheerfulness
В ожидании рассвета
Стеснительность
твоя в ночной тиши
Набатом только
перестук сердец
Старательность
свою не расплещи
Какая у меня ты молодец!
Отзывчивость
моих прикосновений
Кричишь и содрогаешься
на легкий мой укус
Стремительность
прекрасных совершений
Судьбу благодарю –
за сладостный твой вкус
Блистательность!
напрасен труд Светила –
Ты в жизнь мою вошла
и осветила…
И каждый наш Рассвет
Любовью и восторгом
Освятила
Свидетельство о публикации №115010803726