dotCom

Дорогу лайками торили:
Ішли, дійшли, стоїм.
Ніякої нема вже сили
Для досконалих змін.
Збираю у легені вітер,
Наповнюю лайном
І посилаю із привітом
На сервери dot com.

Дороги градами побило -
Немає в нас доріг.
Руйнує потойбічна сила
Те, що я сам не зміг.
Турбує вітер – віє квіти
Запліднює пилком.
Ми ж посилаємо привіти
Обличчями dot com.

Все дороге складемо в торбу,
Сховаємо у схрон.
Самі ж із високого горба
Сягнемось об бетон.
Розкотимо шари по світу
І, під котрийсь псалом,
Пошлемо на той світ привіти
У пекло/рай dot com.

Ю.П.
2015

відео https://youtu.be/JGGr56Odmbo


Рецензии