Ти носила пiд серцем Його..

***


Ти носила під серцем Його
І завжди несеш Ісуса
І свій козацький народ
Тримаєш під серцем Діви
Навколо вогонь і меч
Так було й так буде
Але дай піднестися туди
Де немає вогню й меча
Де панує свобода-любов
Козаки де рятунок знайшли
Де Покров і козацький Христос
Каже їм: сідайте зі Мною..


         080115   23.03




На фото: казацкая икона Покрова (Украина, 17в)


Рецензии