зiмовая паштоука
Мне нехта дараваў.
Прыхільнік цi сяброўка,
Мне радасць хто з іх даў?
На ёй блішчалі зоркі,
На ёй- дабра радкі...
Настрой быў трохі горкі,
А зараз- не такі !
Хай за акенцам сцюжа
Па вуліцах прайшла,
У доме маім ружа
Раптоўна зацвіла ...
I кропелька увагі,
I вершы для мяне-
Нібы ў нябёсах птахі,
Прамень ў маім акне...
Свидетельство о публикации №115010811733
З павагай
Николай Короб 10.12.2018 10:31 Заявить о нарушении