Я люблю свою страну
ЛЮБЛЮ ЇЇ ПОНАД УСЕ.
В ОБЛИЧЧА ХТОСЬ БАГНЮКУ КИНЕ
"БАНДЕРІВКА, ФАШИСТКА ЙДЕ!"
Я ГОРДО ГОЛОВУ ПІДНІМУ
І РАДІСТЬ У МОЇХ ОЧАХ.
МУДРЕЦЬ СКАЗАВ:"БОЛОТОМ КИНЕШ,
БРУД ЗАЛИШИТЬСЯ НА ТВОЇХ РУКАХ!"
ЛЮБІМО НАШУ БАТЬКІВЩИНУ
ЛЮБІМО ЩИРО НАЗАВЖДИ
ЯКЩО ПОТРІБНО ДО ЗАГИНУ
БО УКРАЇНА НАВІКИ!
2014 Р.
Свидетельство о публикации №115010810359