Розбитий вщент

***
Розбитий вщент, не потерпай від болю.
Невдаха-птах злітає в небуття.
Серед зірок зустрінемось з тобою –
В астральних сферах іншого життя.

Все те, що є, і те, що має бути,
Хай зійде сном з весняної ріллі.
Щасливий птах здіймається в майбутнє.
Розбиті вщент – проростемо з землі!

6,11.02.07


Рецензии