Спомин

СЕРЦЕ СТЕРПЛО ЗБОЛІЛА ДУША
І У ВІДЧАЇ КОТЯТЬСЯ СЛЬОЗИ...
"Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ... Я ТВОЯ..."
ШЕПОЧУ КРІЗЬ РОКИ - МОРОЗИ...
ТА МОЛИТВИ НЕ ЧУЄШ МОЄЇ,
ТИ ЗАБУВ, ЩО ДЕСЬ ТАМ Я ЖИВУ...
ІНШУ ТИ НАЗИВАЄШ СВОЄЮ
І ШЕПОЧЕШ ТИХЕНЬКО "ЛЮБЛЮ..."
ЇЙ ТИ НІЖНО ПОГЛАДИШ ВОЛОССЯ
І ПЕСТЛИВО ПОПРОСИШ: "ЗАСНИ..."
А ДО МЕНЕ, ВЖЕ ТАК ПОВЕЛОСЯ,
ТИ ПРИХОДИШ В ОДНІ ТІЛЬКИ СНИ...
ЇЇ РУКИ НА ПЛЕЧІ ЛЯГАЮТЬ
А ДЛЯ МЕНЕ КІМНАТА НІМА...
ДЛЯ ОБОХ ВАС Є ЛІТО,Я ЗНАЮ
А ДЛЯ МЕНЕ ОДВІЧНА ЗИМА...
10.02.2000


Рецензии